Головне

Гендиректор "Динамо" скаржиться на травми футболістів

10.04.2009 14:33 361 0

Причиною не дуже вдалої гри київського "Динамо" у першому матчі чвертьфіналу Кубку УЄФА проти ПСЖ є травми ключових футболістів команди. Про це заявив генеральний директор київського клубу Резо Чохонелідзе.

"Ми зіграли добре. На цьому наше протистояння не закінчується - попереду повторна гра. Багато наших футболістів виступали за свої національні збірні, вони повернулися втомленими. Плюс, Кравець і Михалик отримали травми, зовсім нещодавно одужали Саблич, Юссуф і Бангура", - наводить слова керівника прес-служба "Динамо".

"Чи задоволений резутатом зможу сказати 16 квітня. Хлопці добре попрацювали. ПСЖ сильний технічно і тактично. Можливо, як у нас, так і в них хтось відновиться до повторної гри. На нас чекає цікава зустріч у Києві", - додав генеральний директор.

За його словами, головний тренер команди Юрій Сьомін ніколи не критикує і не кричить, лише дає напрям роботи футболістам.

"У другому таймі гра була більш творчою. Це була ідея Сьоміна. В нас чудовий тренер, який має великий досвід. Поки все добре. Зараз на нас чекає важлива гра з "Чорноморцем", тільки після неї будемо думати про ПСЖ.

Заслуга "Динамо", яке не дало супернику продемонструвати свій найкращий футбол. Французька команда дуже цікава і хороша, її очолює сильний тренер. "ПСЖ" постійно підвищує свій клас і збирається в новому сезоні знову брати участь у Лізі чемпіонів", - додав Чохонелізде.

Коментарі ()