Головне

Сьомін: Якщо проблеми ПСЖ вдасться визначити, тоді буде позитивний результат

08.04.2009 22:49 259 0
Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін на прес-конференції перед грою ¼ фіналу Кубка УЄФА з ПСЖ заявив, що для його команди пріоритетними є три турніри.

"Ближче до нас знаходиться "Металіст", за втраченими очками ми випереджаємо їх на 14 пунктів. Щоб стати чемпіонами, нам необхідно набрати ще 11 очок. Ми не маємо права розслабитися, будемо в кожному матчі грати зі всіх сил, найсильнішим складом.

Чемпіонат ще не закінчився, потрібно продовжувати грати. У минулому сезоні ми відставали від "Шахтаря" на 11 очок, а потім наблизилися до суперника на відстань 3-х пунктів. Думаю, буде правильно сконцентруватися як на чемпіонаті, так і на Кубку УЄФА. Не варто забувати, що залишається Кубок України, в якому ми продовжуємо участь. У нас багато ігор у квітні, сподіваємося, що багато ігор буде й у травні. Але це в тому випадку, якщо добре виступимо в квітні", - цитує Сьоміна офіційний сайт "Динамо".

Також Сьомін охарактеризував роботу свого конкурента по Кубку УЄФА - Ле Гуена.

"Я одне знаю - це чудовий у минулому гравець і успішний нині тренер. Він дуже добре працював у "Ліоні". По-моєму, останнім часом "Парі Сен-Жермен" реально претендує на перемогу в чемпіонаті Франції. Тут теж помітна його робота."

Не згодний Сьомін із тим, що головна проблема ПСЖ - це захист.

"Це дуже збалансована команда, а слабкі сторони кожного із суперника покаже гра. Якщо проблеми ПСЖ вдасться визначити, тоді буде позитивний результат", - Сьомін.

Сьомін також впевнений в тому, що французи не будуть жертвувати Кубком УЄФА заради перемоги в національному чемпіонаті.

"Одне можу сказати: коли ми грали з "Валенсією", нам говорили теж саме. Але після поразки від "Динамо" гравці іспанців лягли на поле і плакали. Їм було дуже важливо пройти далі саме в Кубку УЄФА. Для футболістів, що виходять на поле, важлива конкретна гра. І щоб ті 45 тисяч, що заповнять стадіон "Парк де Пренс", пішли в гарному настрої. Вони так хочуть. А ми, у свою чергу, хочемо задовольнити своїх уболівальників", - Сьомін.

Коментарі ()