Головне

Брандау буде вболівати за "Олімпік" і хоче побачитися з Ахметовим

08.04.2009 21:53 267 0
Екс-гравець донецького "Шахтаря" Брандау, котрий нині є футболістом французького "Олімпіка", приїхав до Донецька в ролі туриста на перший матч ¼ фіналу Кубка УЄФА з "Шахтарем".

За словами Брандау, він вже зустрівся зі своїми колишніми одноклубниками і хоче побачитися з президентом "Шахтаря" Рінатом Ахметовим.

"Учора, коли ми приїхали в готель, я зустрівся з Даріо Срной, Маріушем Левандовськи, Томашем Хюбшманом та Ігором Дуляєм. Правда, із бразильців поки ще ні з ким не бачився. Я дуже сподіваюся зустрітися з президентом клуба: я хочу подякувати Ріната Ахметову за те, що він для мене зробив, за те, що проявляв терпіння і розуміння у відношенні до мене", - цитує бразильця офіційний сайт "Шахтаря".

На питання, за кого буде вболівати Брандау в цій грі, бразилець відповів так: "Дуже не просте питання. Часточка мене є й в одній, і в іншій команді, але професійний борг вище за все. Сьогодні я захищаю кольори "Олімпіка", тому буду на їх стороні."

Також Брандау сподівається, що його поради головному тренеру "Олімпіка" Еріку Геретсу щодо гри "гірників", допоможуть його команді.

Коментарі ()