Головне

Луческу: "Переможець пари "Шахтар" - "Марсель" гратиме у фіналі Кубку УЄФА"

08.04.2009 17:26 258 0
Луческу: "Переможець пари "Шахтар" - "Марсель" гратиме у фіналі Кубку УЄФА"

Хто переможе у двобої між донецьким "Шахтарем" та французьким "Марселем", та команда буде грати у фіналі Кубку УЄФА сезону 2008/2009. Про це на передматчевій прес-конференції заявив головний тренер донеччан Мірча Луческу.

"Впевнений, що команда, яка виграє у цій дуелі, здобуде право грати у фіналі. "Марсель" завжди готовий грати на найвищому рівні у європейських турнірах різного рангу. Окрім цього, команда зараз перебуває на підйомі, грає з великим ентузіазмом, прагне виграти кожен матч. Останній місяць "Марсель" дуже добре проводив виїзні зустрічі, а вдома забив дев'ять голів і не пропустив жодного у свої ворота. Я дуже високо оцінюю нинішній стан "Марселя", його гравців. Ця команда добре організована, дуже дисциплінована в плані гри і здатна жертвувати собою на футбольному полі", - сказав фахівець.

За словами тренера, він дуже задоволений погодними умовами у Донецьку.

"Я дуже задоволений погодними умовами. Якщо пригадати гру з "Ліллем" кілька років тому, то ті умови були просто жахливими. Що стосується функціональної готовності, то всі гравці знаходяться у нормальному стані, за винятком Ігора Дуляя. Вчора на тренуванні Луіс Адріано отримав невелике пошкодження у зіткненні з Езерським. Сьогодні подивимося, як він себе відчуває. Сподіватимемося, що все буде нормально", - цитує Луческу офіційний сайт "Шахтаря".

Також наставник додав, що "Шахтар" зустрічався з французькими командами тричі, і двічі проходив далі.

"Це дуже важливо. До того ж я зустрічався особисто 12 разів з французькими командами, тренуючи "Рапід", "Галатасарай" і "Шахтар". Ми виграли п'ять разів, чотири матчі завершили внічию і тричі програли", - розповів головний тренер.

Коментарі ()