Головне

Юнацька збірна зіграє із дублями "Дніпра" та "Кривбаса"

25.03.2009 20:51 334 0

24 березня юнацька збірна України (футболісти 1991 року народження), яка готується до старту відбірної кампанії Євро-2010, розпочала у Нікополі селекційний навчально-тренувальний збір.

Програма поточного збору, який триватиме до 31 березня, включає психологічне та педагогічне тестування, а також декілька спарингів. За попередніми планами, юнаки поміряються силами з армянським "Титаном", запорізьким "Металургом", дублюючими складами криворізького "Кривбаса" та дніпропетровського "Дніпра".

У Нікополі Анатолій Бузник намагатиметься синхронізувати дії футболістів і належним чином підготувати команду до міжнародному турніру у Словаччині, який пройде з 26 квітня по 2 травня.

Нагадаємо, що відбірні матчі вихованців Бузника проходитимуть з 17 по 22 жовтня у Швеції. Окрім господарів і "синьо-жовтих", за путівку до еліт-раунду сперечатимуться також чорногорці та грузини. Вирішальні баталії Євро-2010 прийматиме Франція.

Склад збірної України

Воротарі: Ігор Варцаба ("Дніпро" Дніпропетровськ), Артем Тетенко ("Шахтар" Донецьк).

Захисники: Степан Гірський ("Карпати" Львів), Іван Гомза ("Зірка" Кіровоград), Антон Кравченко ("Дніпро"), Андрій Слинкин ("Чорноморець" Одеса), Олег Поліщук, Олексій Прилєпов (обидва - "Динамо" Київ), Павло Циркуненко ("Волинь" Луцьк).

Півзахисники: Єгор Іванов ("Ворскла" Полтава), Роман Карасюк ("Волинь"), Сергій Макаренко, Віталій Сокуренко (обидва - "Динамо"), Василь Прийма ("Металург" Донецьк), Сергій Сидорчук ("Металург" Запоріжжя).

Нападники: Віталій Балашов ( "Чорноморець"), Вадим Бовтрук ("Нафком" Бровари), Дмитро Гречишкин, Олександр Овчинников, Віталій Федотов (усі - "Шахтар"), Михайло Козак ("Львів"), Іван Отрок ("Іллічівець" Маріуполь), Євген Павлов ("Волинь").

ffu.org.ua

Коментарі ()