Головне

Прем'єр-ліга має скласти реєстр стадіонів до кінця травня

25.03.2009 18:38 324 0
Керівництво української прем'єр-ліги до 31 травня повинно скласти постійно діючий реєстр стадіонів, на яких дозволено проводити футбольні матчі за участю клубів вищого дивізіону.

Як передає УНІАН, таке рішення було прийнято 25 березня на спільному засіданні керівників та членів постійних комітетів Федерації футболу України та керівництва прем'єр-ліги.

Після складання реєстру прем'єр-ліга має поінформувати про це УЄФА та винести його на затвердження Виконкому ФФУ. Окрім цього, починаючи з сезону 2009-2010 клуби вищого дивізіону зобов'яжуть додатково вказувати резервні стадіони для проведення зустрічей в рамках турніру.

Делегати зібрання також постановили запровадити постійний контроль за стандартами якості проведення змагань в контексті інфраструктурного критерію - стан газону футбольного поля, умови для гравців, вболівальників, забезпечення безпеки тощо.

Окрему увагу вирішили приділити футбольним газонам стадіонів, які знаходяться в зоні ризику проведення змагань серед клубів Прем'єр-ліги і забезпечити постійний моніторинг їхнього стану.

Коментарі ()