Головне

Суркіс: Березень провели на "п'ятірку"

24.03.2009 10:11 387 0

Київське "Динамо" у березні виконало усі завдання, які були поставлені перед командою. Про це заявив після матчу з "Арсеналом" президент "Динамо" Ігор Суркіс.

"Зараз варто говорити не про це дербі, а про місяць, який йому передував. Він був для "Динамо" важким. Команда зіграла величезну кількість матчів, і зараз можна сказати, що ми вийшли на європейський рівень проведення поєдинків, оскільки "Динамо" грає двічі на тиждень, тобто кожні три-чотири дні", - наводить слова Суркіса сайт киян.

На його думку, "Динамо" в жодному разі не можна було втрачати очки, щоб не допустити нервової кінцівки чемпіонату.

"Ми рухаємося до поставленої мети - виграти цього року чемпіонат, поборотися за національний Кубок і Кубок УЄФА", - додав Суркіс-молодший.

За інформацією президента "Динамо", після матчу з "Арсеналом" дехто з хлопців два-три дні відпочине, головний тренер на кілька днів поїде до Москви.

"Я вважаю, що цикл проведений на хорошу "п'ятірку". Будемо сподіватися, що наступний місяць буде таким же", - наголосив Ігор Суркіс.

Також Суркіс звернув увагу на кількість здорових і готових грати футболістів, які останнім часом залишаються в запасі.

"Кравченко, Гіоане, Шацьких, який навіть не потрапляє до заявки, готується Діого Рінкон. Гільєрме зіграв за молодіжну команду. Також не забувайте, що в блискучому стані перебуває Зозуля. Говорять, погано, коли в тренера мало гравців. Але коли їх багато - це, напевно, ще гірше".

"Я дуже радий за Сашу Шовковського, який відстояв "на нуль". Це додасть йому певної психологічної впевненості. Його в жодному випадку не можна списувати з рахунків. Шовковський є Шовковський, йому потрібно лише привести себе до нормального психологічного стану. Його колосальний досвід ще неодноразово стане в нагоді "Динамо", - зазначив Суркіс.
Коментарі ()