Головне

Заваров: Ми зробили все, що могли

24.03.2009 09:59 318 0
Київський "Арсенал" зробив все, що зміг у матчі 21 туру прем'єр-ліги проти "Динамо". Про це головний тренер "канонірів" Олександр Заваров заявив на післяматчевій прес-конференції.

"Динамо" є "Динамо", особливо коли на ходу. Бажаю команді так само виступати і надалі, особливо на міжнародній арені. Ми зробили все, що могли. Гадаю, посилатися на погане поле чи погоду немає сенсу. Головна причина поразки, на мій погляд, в тому, що ми зіграли не так успішно, як у попередніх поєдинках", - наводить слова тренера сайт "Динамо".  

За його словами, футболісти "Арсеналу" через дощі та сніг вимушені були тренуватися по коліно в багнюці, а в таких умовах важко відточувати свою майстерність і прогресувати.

"Результатом я незадоволений, але грою - більш-менш. Звичайно, ми хотіли взяти очки в цій зустрічі, але наше основне завдання - брати їх у матчах з командами нашого рівня", - додав тренер.

Також Заваров прокоментував стан Володимира Лисенка.

"Він хворіє вже три місяці, хоча його лікують за новою методикою. А уявляєте, що було, якби не за новою? Він би, напевно, вже закінчив із футболом. Гадаю, найближчим часом він навряд чи зможе грати, адже пропустивши стільки часу, необхідно ще набрати необхідну форму. Плюс, Лисенко є гравцем молодіжної збірної, і навряд чи потрібно змушувати його грати на уколах. У будь-якому випадку, за умовами оренди, в цьому матчі він не зміг би вийти на поле", - розповів тренер "Арсеналу".
Коментарі ()