Головне

Сьомін: Окремі епізоди були дуже хорошими

24.03.2009 09:59 278 0

Окремі епізоди матчу 21 туру чемпіонату України між київськими "Динамо" та "Арсеналом" сподобалися головному тренеру віце-чемпіонів Юрію Сьоміну. Про це  головний тренер "Динамо" заявив на післяматчевій прес-конференції.

"Ця зустріч завершила березень. Цей цикл ми провели достатньо добре, виконавши всі свої завдання. Сьогодні було трохи важко, оскільки за цей період ми провели багато матчів. Саме з цієї причини сьогодні в нас була невелика ротація, не брали участі в матчі з перших хвилин Єременко та Богуш. Втім, окремі епізоди були дуже хорошими", - наводить слова тренера сайт "Динамо".

Також російський фахівець повідомив, що зараз важко визкачити складність ушкодження Нінковіча. "Сподіваюся, що в нього простий удар того місця, де нещодавно був перелом".

На думку Сьоміна, Олег Гусєв є гравцем основного складу

"В нас є група з 20-ти футболістів, які можуть себе вважати такими. Надто, в матчах із запорізьким "Металургом" і "Металістом" саме гравці, які вийшли в другому таймі, переламали хід поєдинків", - додав тренер.

За словами Сьоміна за відсутності збірників у "Динамо" залишиться 12 гравців. "Після цієї зустрічі вони отримають три дні вихідних, і ми відновимо роботу з 27-го березня".

Коментарі ()