Головне

З "Металістом" Сьомін буде грати на результат

19.03.2009 11:19 295 0
У другому матчі 1/8 Кубку УЄФА проти харківського "Металіста" київське "Динамо" буде грати на результат. Про це заявив головний тренер киян Юрій Сьомін, слова якого наводить сайт клубу.

"Ми маємо зіграти в свою силу, враховуючи сильні сторони "Металіста". Найважливіше - досягти результату, який би нас влаштував", - наголосив російський тренер.

За його словами, практично весь березень "Динамо" працює в одному і тому ж циклі, коли доводиться грати через три дні на четвертий.

"За останні три дні, після матчу в чемпіонаті, нічого незвичайного не сталося. Футболісти пройшли відновлювальні процедури, провели два-три тренування. Одним словом, йшла звичайна підготовка до матчу", - додав Сьомін.
 
На його думку, гра буде відрізнятися хіба що принциповістю.

"Цього року ми завершуємо серію ігор з "Металістом". Гадаю, це буде такий же напружений і цікавий матч, як і попередні. На стадіоні буде футбольна атмосфера, прийде велика кількість людей. Окрім того, для обох команд важливий результат, тому напруга буде дуже високою", - вважає тренер віце-чемпіонів України.

Також, як розповів Юрій Сьомін, на позиції дискваліфікованого Огнена Вукоєвіча може зіграти Юссуф, який останнім часом тренувався у загальній групі. Але рішення про це тренер прийме у день матчу.
Коментарі ()