Головне

Луческу: "Не вистачатиме Дмитра Чигринського"

18.03.2009 15:52 265 0

Відсутність Дмитра Чигринського у повторному матчі з московським ЦСКА в 1/8 фіналу Кубка УЄФА буде для "Шахтаря" відчутним. Про це на передматчевій прес-конференції заявив головний тренер донеччан Мірча Луческу.

"Для нас відчутна відсутність Дмитра Чигринського. Звичайно, ті, хто його замінять, зобов'язані продемонструвати, що вони відповідають його рівню і спробують зіграти не гірше. Знову ж таки спробую виставити на гру футболістів, які знаходяться в кращій формі", - сказав румун.

Наставник також залишився задоволеним станом газону на РСК "Олімпійський".

"Сьогодні поле хороше. Поглянемо, що завтра буде з погодою. Якщо вона зміниться, поле буде зовсім інше. Але наразі воно нормальне. Інколи за станом газону я визначаю склад на гру. Тому як одні гравці відчувають себе краще на жорсткому полі, інші пристосовані до м'якого", - цитує Луческу офіційний сайт "Шахтаря".

Також тренер додав, у Москві "Шахтар" показав, що не гірший за ЦСКА.

"Можливо, у них є гравці з більшим досвідом, вони грають за національні збірні. І в ЦСКА, і у нас є молоді бразильці, що ще не досягли своєї оптимальної форми. Якщо пригадати ті поєдинки, які ми три рази провели на Кубку "Першого каналу", вони теж були дуже показові. Хоча й носили тренувальний характер. З чотирьох матчів, зіграних з ЦСКА, у трьох ми мали повну перевагу", - підсумував Мірча Луческу.

Коментарі ()