Головне

Мілевський: "Металіст" зробить ставку на Кубок УЄФА"

17.03.2009 15:21 304 0

Харківський "Металіст" зробить ставку на Кубок УЄФА. Про це заявив нападник київського "Динамо" Артем Мілевський.

"Після матчів із "Сампдорією" у харків'ян настала чорна смуга. У чемпіонаті вони втратили завойовані восени турнірні позиції. Тепер, напевно, ставку зроблять на гру з нами в Кубку УЄФА. У разі успіху вболівальники пробачать їм усі невдачі", - сказав українець.

Також Мілевський додав, що пропущений м'яч на п'ятій хвилині у матчі із запорізьким "Металургом" був для "динамівців" несподіванкою.

"В принципі, ми збиралися грати у свій футбол, але обставини внесли корективи. Пропущений м'яч став повною несподіванкою. Почали нервувати, помилятися. Так продовжувалося аж до перерви. В роздягальні навіть посварилися між собою, поговорили на підвищених тонах. Добре, що Юрій Павлович знайшов потрібні слова, заспокоїв і своєчасно вніс корективи до складу. Радий за команду, якій вдалося перемогти у важливому матчі, і за себе. Нарешті, поступово виходжу на осінній рівень. Знаю, що батьки, друзі й усі вболівальники чекають від мене яскравої гри, забитих м'ячів. Є надія, що тепер все піде успішніше", - цитує Мілевського офіційний сайт "Динамо".

Коментарі ()