Головне

Воронін: "Наша мета не змінилася"

17.03.2009 11:51 364 0
Воронін: "Наша мета не змінилася"

Український форвард "Герти" Андрій Воронін зізнався, що навіть сенсаційне лідерство у Бундеслізі не примусить його клуб втратити відчуття реальності.

"Зараз ми йдемо на першому місці, але не потрібно забувати і про те, що останні матчі ми провели успішно. Наприклад, мій гол у поєдинку з леверкузенським "Байєром" наврядчи відбувся б, не помилися Рене Адлер. Коли команда регулярно перемагає і бореться за високі місця, вірогідність вдалого збігу обставин різко підвищується. Крім того, у нашого клубу є додатковий козир в особі вболівальників, чия емоційна підтримка особисто для мене надзвичайно важлива", - підкреслив в інтерв'ю офіційному сайту Бундесліги 29-річний Воронін, права на якого як і раніше належать "Ліверпулю".

Незважаючи на своє несподіване лідерство, "Герта", за словами українця, не поспішає змінювати мету на сезон.

"Спочатку нашим основним завданням було потрапляння у єврокубки, про Лігу Чемпіонів мова не йшла. І навіть тепер, коли ми очолюємо чемпіонат, керівництво клубу не закликає футболістів і тренерів задуматися про чемпіонство. Наше завдання формулюється дуже просто - концентруватися тільки на наступній грі. Якщо ж у підсумку такий підхід приведе до титулу - що ж, тим краще", - сказав українець.

eurosport.ru

Коментарі ()