Головне

Маркевич: У таких іграх краще виставляти дубль

15.03.2009 20:58 300 0
Післяматчеву прес-конференцію після гри із "Шахтарем" головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич розпочав із жартів.

"Ви розумієте, я зараз, може, трохи пожартую. Але, напевно, у таких іграх краще виставляти дубль. Повторюся, це жарт, але була така думка. Ми пропускаємо вже 4-й м'яч після стандартів, не знаю, з чим це пов'язано. Давно в нас такого не було. Не можу сказати, що наша команда грала погано. Ми не забили в першому таймі, був момент у Девіча. Починати з 0:1, отримавши гол на самому початку, не дуже приємно", - цитує Маркевича офіційний сайт "Металіста".  

Заміну Конюшенка Маркевич прокоментував так: "У нас був задум, щоб він не дав зіграти Срна. Затяжко йому було. У нас були проблеми з тим флангом, необхідно було внести якісь корективи. Асеведо - досвідчений гравець, але, можливор, ще не цілком готовий. Тому ми не ставили його зі старту."

До матчу-відповідь 1/8 фіналу Кубка УЄФА з "Динамо" "Металіст" буде готуватися в Криму.

"Завтра ми вилітаємо в Крим. У нас основна проблема - нам ніде тренуватися. У Криму ми будемо готуватися до гри з "Динамо". Сухе поле, є всі умови. Самі розумієте, у наших погодних умовах готуватися складно. На жаль, ця погода постійно з нами, що на заході, що на сході. Команда, що приїхала зі зборів і сьогодні - дві різні команди", - Маркевич.

Коментарі ()