Головне

Сьомін: "Металург" у перші 45 хвилин діяв дуже швидко й агресивно, що для нас стало несподіванкою

15.03.2009 20:09 411 0
Юрій Сьомін, головний тренер київського "Динамо", на післяматчевій прес-конференції після гри із "Металургом" сказав, що його команді більш вдався другий тайм.

"Як для цього часу року, вважаю, обидві команди показали футбол дуже високого рівня - "Металург" у першому таймі, а ми - у другому. Хлопці діяли швидко, чому сприяла атмосфера на стадіоні і повні трибуни уболівальників. Але в другому таймі нам ідалося переломити хід гри, що складалася явно не в нашу користь.

"Металург" у перші 45 хвилин діяв дуже швидко й агресивно, що для нас стало несподіванкою. Але я вдячний своїм гравцям, що провели другий тайм просто блискуче.

Залишився задоволений Сьомін і грою Олега Гусєва.

"Думаю, Олег непогано грав у першому таймі, та й у другому в нього був гарний момент, коли він дійшов з м'ячем до ближньої штанги, тільки, шкода, не зміг віддати останню передачу. Але в Гусєва були і деякі складності, утім, не тільки в нього, а й у всієї команди, оскільки в першому таймі "Металург" своєю активністю доставив нам чимало проблем. Олег поступово набирає форму, ми на нього розраховуємо, адже він гравець національної збірної і дуже гарний футболіст", - цитує Сьоміна сайт "Металурга".

Також Сьомін розповів, що він ніколи на лається на гравців і не робив цього в перерві гри з "Металургом"

"Я їх ніколи не лаю", - лаконічно відповів на питання Сьомін.

Коментарі ()