Головне

"Металіст"-"Шахтар": харків'яни увійшли в депресію

15.03.2009 19:05 137 0
"Металіст"-"Шахтар": харків'яни увійшли в депресію

Харків'яни не можуть виграти в чемпіонаті вже три матчі поспіль.

Зустріч між двома сусідами по турнірній таблиці розглядалася як битва за друге місце. І "Шахтар" в цій битві просто виявився сильнішим.

Гра почалася з боротьби, ударів по воротах на початку зустрічі було зовсім мало. Перший серйозний момент у володіннях Горяінова виник на 16-й хвилині. Ганцарчік у власній штрафній сфолив на Адріано і арбітр вказав на точку. Фернандіньо з другої спроби забив - 0:1.

Через чотири хвилини у "Металіста" була приголомшлива можливість для того, щоб одразу ж відігратися. Коельо зі штрафного влучив у стійку, а Конюшенко пробив поруч. Трохи пізніше Девіч поцілив у руки П'ятова - і це можна додати до напівмоментів.

"Шахтар" продовжував при нагоді фолити, періодично поступаючись харків'янам у швидкості. Гірники відразу ж за моментом Девіча подвоїли свою перевагу. Ганцарчік в черговий раз завалив Гладкого, Срна подав - Адріано забив головою. З різницею у два м'яча команди пішли на перерву.

Нічого не змінилося після перерви. Коельо ще раз пробив зі штрафного вище, обидві команди атакували, відповідаючи одна одній. На кожному шматочку поля панував дух боротьби.

А трохи пізніше виник спірний епізод у матчі. Суддя не зараховав чистий гол! Офсайд у Девіча в момент передачі Слюсара не було. Але до цього моменту рахунок був вже 0:2 на користь гірників.

Вже в компенсований арбітром час Чигринський, після подачі Срни зі штрафного, головою відправив м'яч у сітку, тим самим остаточно поставив крапку в матчі. І таким чином, команди помінялися місцями в турнірній таблиці.

"Металіст" - "Шахтар" - 0:3 (0:2) 

Голи: 0:1 - Фернандіньо (17, пен), 0:2 - Адріано (45), 0:3 - Чигринський (90+3)

"Металіст": Горяінов, Майдана, Обрадовіч, Папа Гуйє, Ганчаржик, Едмар, Конюшенко (Асеведо, 38), Валяєв (Березовчук, 82), Олейнік (Слюсар, 59), Девіч, Коельо

"Шахтер": П'ятов, Срна, Чигринський, Кучер, Шевчук, Левандовскі, Гай, Фернандіньо (Ілсіньо, 79), Жадсон (Вілліан, 71), Луіс Адріано (Селезньов, 64), Гладкий

Попередження: Гладкий (20), Папа Гуйє (29), Асеведо (55)

Коментарі ()