Головне

Урок класу від Юрія Сьоміна

15.03.2009 17:46 474 0
Урок класу від Юрія Сьоміна

На поле "Славутич-Арени" лідери чемпіонату вийшли із кількома замінами у складі порівняно із більшістю матчів кінця зими та весни 2009 року. Так, у нападі з'явився Ісмаель Бангура, а найкращий гравець команди в останніх матчах Артем Кравець лишився у запасі. Варто відмітити появу у старті Олега Гусєва, в той час як Нінковіч та Корреа сиділи та гріли лавку.

Матч розпочався несподівано - перша атака господарів і Годін дальнім ударом метрів з 27-ми влучає у "дев'ятку" воріт Богуша! На цьому "Металург" не зупинився і продовжував тиснути. Віце-чемпіонам вдалося відсунути гру від своїх воріт лише після стартової десятихвилинки - на 12 хвилині Алієв пробив вище воріт зі штрафного і кияни перехопили ініціативу. Проте індивідуальній майстерності гравців "Динамо" запоріжці протиставили пресинг у захисті та добру організацію гри на своїй половині поля.

На 18 хвилині Володимир Жук рятує господарів після потужного удару Мілевського у ближню "дев'ятку", а вже на 24 хвилині Силюк після провалу захисту киян влучає у стійку!

До кінця першого тайму віце-чемпіонів не можна впізнати - в атаці мало що клеїться, Алієв двічі не може пробити Жука із вигідних штрафних. Але після перерви Юрій Сьомін впускає у гру свіжих, і, головне, "у формі" Кравця, Нінковіча та Корреа. Саме ці гравці і беруть участь у трьох голах без відповіді у виконанні лідера чемпіонату.

На 59 хвилині Нінковіч виходить сам на сам із Жуком, переграє того за межами штрафного та встигає пробити під стійку перед ногою захисника, який набігав. 1:1.

За одинадцять хвилин на побачення із голкіпером господарів випускають Кравця - той встигає наздогнати м'яч на лицевій лінії та відіграти у центр штрафного на вільного Мілевського. Артем не хибить - 1:2.

Ще за п'ять хвилин сам Мілевський асистує Корреа, і Карлос потужним ударом справа пробиває Володмира Жука. Решту часу "Динамо" на класі доводить матч до перемоги, а "Металургу" не вистачає сил спробувати відігратися у себе вдома.

"Металург" Запоріжжя - "Динамо" - 1:3 (1:0)

Голи: 1:0 - Годін (3), 1:1 - Нінковіч (59), 1:2 - Мілевський (70), 1:3 - Корреа (75)

"Металург": Жук, Тігорєв, Невмивака, Перішич, Польовий (Воробей, 84), Писоцький, Годін, Вернидуб, Кривцов, Калонас (Алозіє, 55), Силюк (Каськов, 88)

"Динамо": Богуш, Ель Каддурі, Бетао, Сабліч, Несмачний (Нінковіч, 47), Гусєв (Корреа, 60), Єрьоменко, Вукоєвіч, Алієв, Мілевський, Бангура (Кравець, 46)

Попередження: Писоцький (18), Єрьоменко (23), Жук (56), Каддурі (87)

Коментарі ()