Головне

Кононов: Те, що "Кривбасу" не дали тренуватися, - це їх проблеми

15.03.2009 11:31 521 0
Той факт, що "Карпати" не забезпечили "Кривбасу" умов для підготовки до матчу 20 туру прем'єр-ліги - це проблеми самого "Кривбаса". Про це заявив головний тренер львівської команди Олег Кононов.

"Це не мої проблеми. Це проблеми "Кривбаса". У нас була схожа ситуація в Маріуполі, ми тоді тренувалися на базі "Іллічівця". Нам теж не дали поля. Це справи "Кривбаса", керівництва, адміністрації, але я тренер і не можу це коментувати", - наводить слова Кононова офіційний сайт "Карпат".

Також Кононов вважає, що "Карпатам" вдалося зломити опір "дуже серйозного суперника, із серйозними гравцями".

"У другому таймі нам вдалося зламати опір суперника. Хоча команда це дуже хороша, організована, з хорошим тренерським складом. Я думаю, футбол виявився змістовний. Тому я вдячний і тренерам, і гравцям за проявлену мужність і за те, що перемогли", - розповів Кононов.

"Кривбас" - дуже серйозна команда з серйозними гравцями. Було помітно, що вони нам закривали буквально усі зони, куди ми могли увірватися. Але у другому таймі ми планомірно розхитували оборону суперника, приділили увагу у перерві тим помилкам, яких ми припускались у першому таймі", - додав тренер "Карпат".

Коментарі ()