Головне

"Таврія" відмовляється грати з "Арсеналом" в Сумах

13.03.2009 12:19 169 0
Сімферопольська "Таврія" відмовляється грати матч 20 туру чемпіонату України з київським "Арсеналом" в Сумах. Про це повідомляє прес-служба кримської команди.

У заяві "Таврії" ідеться: "дотепер (11 година 13 березня, тобто, практично за добу до початку двобою) клуб не отримував офіційного підтвердження від прем'єр-ліги про перенос матчу в інше місто."

"Таврія" заявляє, що вона вже прибула до Охтирки, де розпочала тренування і не збирається їхати на гру в Суми. 

"Напередодні "Таврія" прибула в Охтирку, розташувалася в готелі "Нафтовик", сьогодні на 13 годин 30 хвилин на стадіоні "Нафтовик" у неї заплановане передматчеве тренування.

Завтра команда має намір грати в Охтирці, ні про який перенос двобою в Суми (відстань понад 80 км) або будь-яке інше місто мова навіть йти не може, оскільки в даному випадку це означало б зрив передматчевої підготовки, що відразу ж виникають проблеми з розміщенням, харчуванням команди і т.д.

СК "Таврія" і так пішов на поступки "Арсеналуі", погодившись грати не в Борисполі (про що між клубами була попередня усна домовленість), а в Охтирці ("Каноніри", у порушення норм регламенту чемпіонату, повідомили про це наш клуб тільки 10 березня в 14 годин 40 хвилин, тобто, не за шість, а менш чим за чотири дні до початку матчу). Факс про те, що гра перенесена в Суми, за підписом гендиректора "Арсеналу" В. Пустоварова прийшов в офіс "Таврії" тільки вчора пізно ввечері (20 годин 20 хвилин), коли в клубі вже нікого не було. У телефонному режимі з керівниками "Таврії" ніхто з відповідальних осіб "Арсеналу" при цьому не зв'язувався.

Керівництво СК "Таврія" заявляє, що матч 20-го туру чемпіонату між "Арсеналом" і "Таврією" відбудеться 14 березня в 14 годин на стадіоні "Нафтовик" в Охтирці. Якщо ж делегат ФФУ на цьому двобої Микола Курилко з Харкова вирішить, що поле стадіону "Нафтовик" не готовий прийняти матч, "Арсеналу", як приймаючій стороні, що не забезпечила проведення гри, вважаємо, повинна бути зарахована технічна поразка", - заява "Таврії".

Коментарі ()