Головне

Зіко: "Шахтар" грає на перемогу завжди

13.03.2009 09:29 316 0
Донецький "Шахтар" грає на перемогу зажди - і в гостях і вдома. Про це заявив головний тренер московського ЦСКА Зіко після перемоги над донеччанами у першому матчі 1/8 Кубку УЄФА.

"Матч був дуже важкий, були складнощі, але ми вирівняли ситуацію і змогли перемогти. "Шахтар" дуже добре почав, добре рухався, але ми через 20 хвилин стали діяти щільніше і вирівняли гру.

Тепер присвятимо тиждень тренувань тому, щоб вирішити питання у Донецьку. Відмінність "Шахтаря" від "Астон Вілли" в тому, що футболісти з Донецька постійно атакують і грають на перемогу завжди, незалежно від того, де грають - у гостях чи вдома", - сказав бразильський фахівець.

За його словами, Вагнер і Жирков перебували не в найоптимальніших кондиціях, до того ж їх дуже добре закрили суперники, це послабило атаку.

"Але при цьому ми заробили пенальті, перемогли. Футболіст "Шахтаря" отримав картку і пропустить наступний матч. У нас дискваліфікований Жирков, до гри багато часу, і поки що важко сказати, хто його може замінити. Але на даний момент велика ймовірність, що це може бути Джанер.

Коли молодий гравець перебуває під посиленою опікою суперника - йому складно, він нервує, це питання віку. Я буду розмовляти з Аланом Дзагоєвим, щоб він у таких ситуаціях діяв спокійніше", - наводить слова Зіко сайт sports.ru.

Коментарі ()