Головне

Луческу: Пенальті - помилка нашого захисника

12.03.2009 22:51 133 0
До призначення пенальті у ворота донецького "Шахтаря" у матчі 1/8 Кубку УЄФА про ЦСКА призвела помилка захисника "гірників". Про це  заявив головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу.

"Ми сьогодні не заслужили поразки, грали не гірше за ЦСКА. Почали матч добре, могли відразу забити. Армійці грали дуже прагматично", - сказав румунський тренер.

"Пенальті ми отримали з нічого. Не можу поки коментувати його обґрунтованість, бо перебував далеко від епізоду, але те, що була помилка нашого захисника - це однозначно. У штрафній було не так багато гравців суперника. Якщо б навіть Красіч зумів подати, це було б не так небезпечно", - додав він.

"Вагнер Лав неперевершений. Іщенко, граючи із ним, припустився багатьох помилок, тому що у нього немає такого досвіду", - розповів Луческу.

"В цілому, я задоволений тим, як виглядав сьогодні центральні захисники, при тому, що їм протистояв форвард екстра-класу. У нашого бразильця Адріано немає такого дріблінга, у нього робоча тільки права нога, а армеец б'є з обох. У тому моменті, коли Адріано намагався підлаштовуватися під праву, Вагнер б забив.

Добре зіграли два наших опорних Хава, які перекрили центральну зону. Разом з тим очікував більшої агресії в атаку діях.

Дома будемо атакувати, відігравати різницю в рахунку - в інших умовах, на іншому полі.

Не сподобалися ті, хто вийшов на заміну. Напевно, вони психологічно не були готові до гри, їм було дуже важко адаптуватися на такому полі", - зазначив Луческу, слова якого наводить sports.ru.

Коментарі ()