Головне

Маркевич: Я не можу бути задоволеним суддівством

12.03.2009 22:41 923 0
Вся боротьба у простистоянні "Динамо" і "Металіста" у 1/8 Кубку УЄФА переноситься до Харкова. Про це заявив Мирон Маркевич, головний тренер "Металіста".

"Матч залишив подвійне враження. Гра була до голу, невелика ж перевага була на боці "Динамо". Ми пропустили м'яч зі стандартного положення, хоча там нічого страшного не було. Після гола вже перевага була на нашому боці, але, на жаль, забити нам так і не вдалося. Вся боротьба переноситься до Харкова. Зрозуміло, що "Динамо" має перевагу в один м'яч, але нам необхідно ліквідовувати цей гандикап", - наводить слова тренера сайт "Динамо".

За словами Маркевича, "Металіст" зі старту матчу не хотів розкриватися.

"У першому таймі намагалися зіграти на контратаках, одного разу в нас це вийшло, але Валяєв не зміг забити. В другій половині матчу було веселіше, Коельо мав можливість за рахунку 0:0 - якби він забив, була б абсолютно інша гра", - додав Маркевич.

Також Маркевич прокоментував падіння Коельо у штрафному майданчику "Динамо".

"Яка може бути симуляція, якщо він знаходиться попереду, а позаду нього два захисники? Втім, треба дивитися повтор. Мені здалося, що там був чистий пенальті. Я не можу бути задоволеним суддівством", - Маркевич.

Коментарі ()