Головне

Сьомін: Результат відображає хід цієї гри

12.03.2009 22:37 403 0

Результат матчу 1/8 Кубку УЄФА "Динамо" - "Металіст" відповідає самій грі. Про це заявив головний тренер київського клубу Юрій Сьомін.

"На мій погляд, був дуже цікавий і напружений матч. Це говорить про те, що в українській лізі є команди, які відповідають усім європейським вимогам. Матч тривав до голу, обидві команди непогано грали в обороні. Після першого голу були хороші моменти в Мілевського, але результат 1:0, на мій погляд, відображає хід цієї гри", - сказав російський фахівець.

За його словами, наприкінці матчу ситуація диктувала "Динамо" грати від захисту.

"У контратаках у нас були два непоганих моменти. Ви знаєте, що в нас були кадрові проблеми - не було крайніх захисників, які є гравцями основного складу. Сьогодні на незвичній позиції дуже добре відіграв Єрьоменко. Нінковіч, на мій погляд, поки що не дотягує до своїх найкращих фізичних кондицій, хоча особливих претензій до нього в мене немає", - додав Сьомін.

На його думку несподіваною вийшла кінцівка, коли з виходом на поле Девіча увесь "Металіст" додав у русі, а після дальніх передач стали створюватися небезпечні моменти біля воріт киян, повідомляє інформвідділ "Динамо".
Коментарі ()