Головне

"Шахтар" може зустрітися з "Динамо" або "Металістом" у чвертьфіналі Кубку УЄФА

12.03.2009 12:07 365 0
"Шахтар" в разі перемоги над московським ЦСКА за сумою двох матчів може зустрітися із переможцем пари "Динамо" - "Металіст" уже у чвертьфіналі Кубку УЄФА.

Жеребкування 1/4 і 1/2 фіналу Ліги чемпіонів і Кубку УЄФА, яке відбудеться 20 березня у Домі європейського футболу в Ньйоні, буде проходити наосліп.

Жеребкування Ліги чемпіонів почнеться о 13:00 за київським часом. Його проведуть генеральний секретар УЄФА Девід Тейлор і посол римського фіналу Бруно Конті.

Годиною пізніше розпочнеться жеребкування Кубку УЄФА, яке Тейлор вестиме разом з послом стамбульського фіналу Джаном Барту.

У Лізі чемпіонів жеребкування буде проведено наосліп, тобто клуби з однієї країни можуть зустрітися один з одним, інформує прес-служба УЄФА. Перші матчі відбудуться 7 і 8 квітня, зустрічі у відповідь - 14 і 15 квітня. До того моменту команди вже знатимуть, з ким зустрінуться у півфіналі, оскільки жеребкування цієї стадії теж пройде 20 березня. Перші поєдинки півфіналу будуть зіграні 28 і 29 квітня, у відповідь - 5 і 6 травня.

Потім відбудеться додаткове жеребкування, за допомогою якого в адміністративних цілях буде визначено, хто буде номінальним господарем у фіналі, - переможець першого або другого півфіналу. Фінал відбудеться 27 травня на римському "Стадіо Олімпіко".

Аналогічна процедура буде застосована відносно 1/4 і 1/2 фіналу Кубку УЄФА. Зустрічі чвертьфіналу пройдуть 9 і 16 квітня, півфіналу - 30 квітня і 7 травня. Фінал відбудеться 20 травня в Стамбулі на стадіоні "Шюкру Сарачоглу".

Нагадаємо, що Україну в Кубку УЄФА представляють три команди. 12 березня в рамках перших матчів 1/8 фіналу донецький "Шахтар" в гостях зіграє з московським ЦСКА, а "Динамо" і "Металіст" змагатимуться між собою у Києві.

Regnum

Коментарі ()