Головне

"Червоні дияволи" перемогли команду Моуріньо

11.03.2009 23:41 353 0
"Червоні дияволи" перемогли команду Моуріньо
Не дивлячись на те, що "Інтер" досить успішно виступає в національній першості, шанси у італійців були примарними. У першій грі "Манчестер", відверто кажучи, виглядав більш гідно ніж господарі.

Гра очікувалася з величезним інтересом, обидва клуби мають величезну кількість виконавців світового рівня. Ще одна причина - це особисте протистояння команд Жозе Моурінью і сера Алекса Фергюсона. Статистика їх очного суперництва на користь португальця. У попередніх 13 матчах команда Фергюсона лише раз обігрувала команду Моуріньо.

Перший тайм показав, що господарі не мають наміру відсиджуватися в обороні. Команди відразу ж почали з високих швидкостей. Підопічні сера Алекса навалилися на ворота гостей і не давали "інтерісті" вільного простору. Вже на 4 хвилині передачу Гіггза з кутового з району 11-метрової позначки головою замкнув Відіч. Верхову дуель захисник вийграв у Вієра.

"Інтер" оговтався тільки в другій половині першого тайму. Саме протягом цього часу гостям вдалося створити декілька небезпечних моментів за участю Ібрагімовіча. Спочатку швед влучив у поперечку ударом головою. А пізніше пробивав, виходячи майже сам на сам із зони правого інсайдера, але "шкіряна куля" пройшла поруч із дальньою стійкою. "Нерро адзурі" цілком могли зрівняти рахунок. Хоча повинен був забивати і О'Ші, опинившись тет-а-тет з Жуліо Сезаром. Але воротар гостей, як і в першому матчі, продовжував рятувати свою команду.

Другий тайм розпочався з небезпечних ударів "Інтера". Але 4 хвилина стала для гостей фатальною. Саме на цій хвилині в другій половині Роналду змусив Жуліо Сезара вдруге витягувати м'яча з сітки воріт. Руні зібрав навколо себе захисників і подав до центру вратарського, звідки Роналду розстріляв ворота.

"Інтер" намагався після пропущеного м'яча щось створити, але в завершальній стадії нічого не виходило. На 60 хвилині відразу ж після виходу на поле, Адріано перевірив стійку господарів на міцність. І одразу ж після цього моменти втратили Бєрбатов і Руні, знову надійно грав воротар гостей.

До кінця гри господарям вдалося легко стримати натиск італійців. Більш небезпечних моментів у грі вже не було.

Італійці провели дуже непогано другий тайм, але це були моментні спалахи і результату вони не дали. А проблеми Моуріньо в обороні у зв'язку з довгим лазаретом дали про себе знати і манкуніанці повною мірою скористалися цим.

"Манчестер Юнайтед" - "Інтер" - 2:0 (1:0)

Голи: 1:0 - Відіч (4), 2:0 - Роналду (49)

"Ман.Юнайтед": Ван дер Сар, О'Ші, Фердінанд, Відіч, Евра, Каррік, Скоулз (Андерсон, 71), Гіггз, Роналду, Руні (Парк, 85), Бєрбатов

"Інтер": Ж. Сезар, Майкон, Самуель, Кордоба, Сантон, Станковіч (Адріано, 59), Дзанетті, Вієра (Мунтарі, 46), Камбьяссо, Балотеллі (Фігу, 71), Ібрагімовіч

Попередження: Руні (72) - Самуель (54)

Коментарі ()