Головне

У захисті "Динамо" зіграє з "Металістом" як із "Ворсклою" - Сьомін

11.03.2009 19:33 398 0

"Динамо" до матчів Кубку УЄФА із "Металістом" готувалося через ігри у чемпіонаті. Зокрема, інформацію, як побудувати захист без дискваліфікованих крайніх захисників  Ель Каддурі та Несмачного, дав матч проти полтавської "Ворскли".

Про це повідомив головний тренер киян Юрій Сьомін напередодні першого матчу 1/8 фіналу Кубку УЄФА.

"Підготовка до Кубку УЄФА проходила через гри в чемпіонаті. Останній матч із "Ворсклою" дав нам певну інформацію. У матчі з полтавчанами ми намагалися випробувати різні варіанти, один з яких використаємо у матчі з "Металістом", - наводить слова Сьоміна інформвідділ "Динамо".

За словами тренера, кияни провели невелике тактичне заняття, де нагадали гравцям про хороші моменти, які були у матчі чемпіонату України проти "Металіста", а також розібрали ті епізоди, де були допущені помилки.

"Металіст" - дуже збалансована команда. Харків'яни дуже добре відіграли в груповому турнірі, перемогли команди з гучними іменами. Пояснення тому, що ця команда не пропускає м'ячі, я бачу одне: команда створювалася не один рік, у цьому складі футболісти грають давно і дуже добре знають один одного", - зазначив тренер "Динамо".

Сьомін пояснив ситуацію у захисті команди тим, що Мандзюк та Асатіані не заявлені на Кубок УЄФА.

"Через це у нас виникають певні проблеми. Асатіані, можливо, у якихось матчах чемпіонату і грав би, але оскільки він не заявлений на єврокубки, ми даємо ігрову практику іншим футболістам", - розповів тренер.

Коментарі ()