Головне

Рабінович обіцяє футбольні фестивалі

07.03.2009 15:35 257 0
Кандидат на посаду президента прем'єр-ліги Вадим Рабінович обіцяє влаштовувати футбольні фестивалі у кожному з міст, де гратимуть клуби ліги.

"Якщо мене оберуть президентом, то перше, що я зроблю, - оголошу, що в кожному місті України, де є команда елітного дивізіону, раз на рік буде проходити фестиваль футболу", - сказав Рабінович.

Окрім того екс-власник "Арсеналу" збирається призначити іноземця на посаду генерального директора ліги, "щоб зняти всі питання щодо того, яка команда кому належить".

"Третє - у два рази уріжу внески у прем'єр-лігу. Не потрібно годувати цю ораву", - сказав скандальний екс-канонір.

За його словами, кожен з чотирьох претендентів (Томас Курт, Томас Гюртнер і Едвард Фрідман) на посаду президента представив свої досить цікаві програми.

"Але голоси отримали тільки двоє: я і пан Курт. Тепер буде призначено додаткове голосування, яке відбудеться за кілька місяців, а ми за цей час отримаємо шанс удосконалити свої програми. Думаю, це найбільш оптимальне рішення", - додав Рабінович.

"Наскільки я знаю, голоси розподілилися приблизно однаково, а у кого перевага - не настільки важливо (Курт отримав 7 голосів, Рабінович - 5 - ред.). Я, до речі, вважаю, що навіть якщо б за мене проголосували дев'ять президентів, а за іншого кандидата - сім, ставати президентом я б не став, тому що це був би черговий розкол у нашому футболі. За керівника ліги повинні проголосувати не менше 12 чоловік. Сподіваюся, у майбутньому так і станеться", - розповів Вадим Рабінович.

"Я в будь-якому разі знайду себе у футболі, але залишаюся впевненим у тому, що виграю ці вибори" - зазначив він в інтерв'ю газеті "Спорт-экспресс в Украине".

Коментарі ()