Головне

Палкін: Рабінович не надав нормальну програму

07.03.2009 12:16 332 0
Претендент на посаду президента Прем'єр-ліги Вадим Рабінович не надав нормальної програми розвитку ліги. Про це заявив генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін.

"Вадим Рабінович, як на мене, взагалі нормальну програму не надав. Звідки у нього досвід керування прем'єр-лігою - теж не уявляю. Так і футболом як таким за великим рахунком. Тому я не знаю, як він міг набрати п'ять голосів і чому клуби підтримали його", - сказав Палкін.

За словами гендиректора "Шахтаря" німець Томас Курт якісніше за всіх підготував передвиборчу програму.

"У нього величезний досвід. Десять років він був директором змагань УЄФА, вісім років очолював групу G14", - додав Палкін.

"Я поставив Курту запитання, що конкретно він зробив, щоб союз клубів G14 мав успіх. Він відповів: Там було 18 президентів найсильніших клубів світу. Найскладніших керівників світу. Але я зумів об'єднати їх єдиною метою", - процитував Курта керівник клубу Ахметова.

"У нас за великим рахунком та ж ситуація, але з 16 президентами. Зараз у нас постійна конфронтація, і якості Курта нам просто необхідні. Сподіваюся і вірю, що 15 травня він виграє", - наводить слова Палкіна "Спорт-экспресс в Украине".

Коментарі ()