Головне

Донецьк завершує набір волонтерів на Євро-2009

04.03.2009 14:24 340 0
Завершується робота щодо залучення волонтерських загонів до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2009 року серед 19-річних, що проходитиме з 21 липня по 2 серпня у Донецьку та Маріуполі.

Про це заявив регіональний координатор організації волонтерського руху Ігор Селезньов, повідомляє "Укрінформ".

За його словами, перший досвід з формування волонтерських загонів у Донецьку був набутий під час проведення в 2008 році Міжнародного молодіжного турніру пам'яті першого президента Федерації футболу України Віктора Баннікова.

"Тоді були організовані так звані вітальні комітети, до яких входили школярі та студенти", - зазначив координатор організації волонтерського руху.

Ігор Селезньов розповів, що майбутні волонтерські загони будуть розбиті на чотири групи, котрі виконуватимуть окремі функції.

Так, волонтери першої групи займатиметься офіційними делегаціями, представники другої забезпечуватимуть переклад, третя група працюватиме в інформаційних центрах міст-господарів турніру Донецька та Маріуполя, а волонтери четвертої групи - разом з представниками МНС, МВС та медиками.

Керівник волонтерського руху Донецька повідомив, що очолювана ним організація готова поділитися своїм досвідом та навчальними програмами з іншими українськими містами.

Коментарі ()