Головне

Тимощук вважає "Удінезе" сильнішим за "Штутгарт"

04.03.2009 10:18 279 0
Капітан пітерського "Зеніта" Анатолій Тимощук вважає суперника своєї команди у 1/8 Кубку УЄФА "Удінезе" сильнішим за німецький "Штутгарт", який команда Адвоката пройшла у 1/16 фіналу.

"Удінезе" - міцна команда з хорошим підбором футболістів. У складі "Удінезе" є гравці збірних різних країн. Команда дуже впевнено стартувала в чемпіонаті Італії, обігравала провідні клуби серії А і, здавалося, зможе поборотися за місце в Лізі чемпіонів. Потім у них стався серйозний спад. Думаю, зараз "Удінезе" потихеньку приходить до тями. У будь-якому випадку те місце, яке команда посідає у чемпіонаті на сьогоднішній день, не відповідає її рівню", - сказав Тимощук.

На його думку, "Удінезе" складніший суперник, ніж "Штутгарт".

"Не можу сказати, що різниця істотна, але має значення. Італійці, в принципі, грають у закритіший футбол, часто намагаються вирішити результат поєдинку за рахунок єдиного забитого м'яча", - наголосив гравець збірної України.


"Ді Натале? Він дуже сильний форвард: швидкий і незручний для захисників, оскільки зумів перетворити свій невисокий зріст в один з головних козирів на футбольному полі. Ми повинні звернути на нього особливу увагу у протистоянні з "Удінезе", - наводить слова футболіста "Спорт день за днем".

Коментарі ()