Головне

Луческу: Я чекаю від своїх форвардів більшого

03.03.2009 08:52 311 0
Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував гру своєї команди з "Іллічівцем" (2:1).

"Дуже важлива для нас перемога. У першому таймі ми діяли дуже добре, мали перевагу і контролювали м'яч практично протягом усієї першої половини гри. За великим рахунком суперник нам не створив проблем. Але 1:0 - це дуже слизький рахунок і будь-який небезпечний момент може змінити результат. Так і вийшло - перша ж подача в нашу штрафну закінчилася голом. Вдало на випередження зіграв головою Кашевськи.

Після цього маріупольці стали діяти впевненіше, ми ж навпаки занервували. Нам довелося дуже складно. Добре, що Даріо Срна був сьогодні в натхненні і вивів "Шахтар" уперед. Зазвичай, він б'є в дальній кут, але в цій ситуації вирішив пробити в ближній. Природно, угадав і забив", - цитує Луческу офіційний сайт "Шахтаря".

Луческу визнав, що в його команди у грі з маріупольцями були проблеми в захисті.

"З тих, хто грав з "Тоттенхемом", у сьогоднішньому матчі не взяли участь п'ятеро футболістів. Це травмовані Чигринський і Фернандіньо, а також Левандовски, Гладкий і Рац, яким ми дали можливість відпочити. На жаль, у першому таймі одержав ушкодження Іщенко. Довелося задіяти двох центральних захисників, що на зборах у парі не грали. Багато помилок допустив Кучер. Було помітно, що в нього відсутня ігрова практика. Будемо сподіватися, що в майбутньому він набере свою форму і буде діяти так, як ми від нього очікуємо.

Чижов теж не відразу ввійшов у гру. Тому в центрі оборони в нас були визначені проблеми. "Іллічівець" міг забити ще, використовувавши момент із виходом сам на сам. Добре, що нас виручив П`ятов. Повторюся, ми добули сьогодні дуже важливі три очки, задіяли всіх трьох нападників, котрі потрапили в заявку. Але, на жаль, жоден з них сьогодні не зміг забити. Я чекаю від своїх форвардів більшого", - цитує Луческу офіційний сайт "Шахтаря".

Коментарі ()