Головне

Суркіс не буде допомагати Черновецькому зі стадіоном

02.03.2009 18:35 312 0
Президент "Динамо" Ігор Суркіс не дасть київському "Арсеналу" грати на стадіоні ім. Лобановського через завантаженість поля іграми віце-чемпіонів.

Про це Суркіс повідомив sport.segodnya.ua, коментуючи матч "Арсенал" - "Харків", який відбувся на базі віце-чемпіонів у Конча-Заспі.

"Вони збиралися грати в Борисполі, - пояснив Суркіс. - Але напередодні мені зателефонував гендиректор "канонірів" Пустоваров і попросив стадіон" Динамо ".

"Я завжди з радістю допомагав" Арсеналу ". Але нам 8-го прийматиме" Ворсклу ", а 12 - "Металіст". Віддати поле, яке зараз накрита і готується, було б неправильно по відношенню до нашим футболістів.

За словами Суркіса, він запропонував зіграти на базі: "на штучному полі п'ятого покоління замість того, щоб десь місити бруд".

"Все-таки цей матч великого ажіотажу не викликав. Але проводити поєдинки Прем'єр-ліги на базі, на мій погляд, неправильно. Думаю, на майбутнє "Арсенал" зможе підготувати поле стадіону Баннікова або "Колоса" у Борисполі і грати там. Враховуючи наш графік, я при всьому бажанні навряд чи зможу надати "Арсеналу" поле стадіону "Динамо", - сказав Ігор Суркіс.

Коментарі ()