Головне

У матчі з "Чорноморцем" ми заслужили перемогу, - Кононов

02.03.2009 09:43 183 0

Хоча матч з "Чорноморцем" виявився непростим, але "Карпати" заслуговували на перемогу. Про це після поєдинку заявив головний тренер львів'ян Олег Кононов.

"Ми налаштовувались на цей поєдинок, пам'ятаючи, що програли в Одесі і знаючи про особливі стосунки фанатів двох команд. Перемога стала заслугою усіх нас: вболівальників, гравців, тренерів. Таким рахунком я задоволений. Хоча нам було непросто, перший тайм видався нервовим, складно було пройти захист суперника. У другому таймі забили двічі, могли забивати ще", - цитує наставника офіційний сайт "Карпат".

Також тренер відзначив, що перемогли завдяки безпомилковій грі у захисті і додав, що двоє гравців отримали мікротравми.

"У Кополовця були проблеми із задньою поверхнею стегна, тож лікарям довелося працювати над ним. Гурулі непогано грав: ефектно, часом ефективно, до того ж саме на ньому Трішовіч заробив другу жовту картку. І саме в цьому епізоді Сандро отримав мікротравму. Подібне незначне ушкодження було й у Тубіча, тож він попросив заміну. Поле ще важке, тож виникають такі неприємні епізоді. Утім, гадаю, травми в гравців не є серйозними", - сказав Кононов.

Коментарі ()