Головне

Луческу: "Я навмисно залишив той же склад, що і у Донецьку"

27.02.2009 10:38 332 0

Мірча Луческу навмисн поставив на повторний матч "Шахтаря" з англійським "Тоттенхемом" той склад, який грав у Донецьку. Про це заявив сам тренер на після матчевій прес-конференції.

"Я навмисно залишив той же склад, щоб вони підтвердили, що хочуть і можуть грати. Навіть якщо б я щось змінив, то можна було б подумати, що я відношуся легковажно до цієї гри. Тому я і поставив той же склад", - сказав наставник.

За словами Луческу, він залишився задоволений діями Морено, і незадоволений Вілліаном.

"На мій погляд, Вілліан знаходив не найоптимальніші варіанти для продовження атаки. До того ж поле було дуже слизьким, і м'яч не був під його контролем, як це зазвичай буває. Варто відзначити, що добре увійшов до гри Гай. Правда фізично наші гравці не зовсім адаптувалися до гри, яку запропонували потужні і сильні англійці. Я задоволений сьогодні виходом Морено, він дуже добре увійшов до гри", - цитує Луческу офіційний сайт донеччан.

Також румунський фахівець додав, що його підопічні діяли за обставинами.

"У першому таймі "Шахтар" грав гостріше, ніж суперник, а в останні п'ятнадцять хвилин матчу хлопці створили декілька дуже хороших контратак, але, на жаль, не змогли реалізувати вигідні можливості. Наші бразильці сьогодні зіткнулися з жорстким британським футболом, і в деяких епізодах було видно, що, можливо, гравці ще не до кінця адаптувалися до європейського футболу. Хоча коли ці хлопці з м'ячем, їх майстерність видно неозброєним оком", - підсумував наставник.

Коментарі ()