Головне

Родина Каладзе погрожує журналісту через критичні матеріали про гравця "Мілана"

27.02.2009 10:38 418 0
Родичі грузинського легіонера італійського "Мілана" Кахе Каладзе вимагають від журналіста тбіліської спортивної газети "Лело" Нукрі Мепарідзе перестати писати статті про Каладзе, повідомляє "Грузія Online".

За словами журналіста, роздратування родичів футболіста викликав опублікований їм дайджест італійської преси, в якому приводиться негативна оцінка гри Каладзе в матчі "Інтер"-"Мілан" (2:1).

За твердженням Мепарідзе, наступного дня після виходу цього номера "Лело", у редакцію зателефонував батько футболіста, Карло Каладзе, що говорив з редактором газети "у грубому тоні".

"Наступного дня після цього дзвінка, у редакцію прийшов чоловік, що назвав себе представником Карло Каладзе. З його ініціативи, пан Карло зв'язався зі мною по телефону, але розмови не вийшло... Він почав лаятися", - розповів журналіст.

"Після цього випадку, - продовжив Мепарідзе, - мені подзвонив начальник особистої охорони Кахе Каладзе по імені Гела і зробив дивну пропозицію: щоб я до кінця життя не писав про Кахе Каладзе ні погане, ні гарне".

За словами Мепарідзе, подібна пропозиція, фактично, рівносильна погрозі. Сам Каладзе стверджує, що газета "Лело" цілеспрямовано публікує статті проти нього. Редактор "Лело" Тенгіз Гачечиладзе, зі своєї сторони, вимагає, щоб Каха Каладзе довів висунуте у відношенні газети обвинувачення в противному випадку газета готова звернутися до суду.

gazeta.ru

Коментарі ()