Головне

Сьомін: "Чим далі – тим буде складніше"

27.02.2009 09:13 358 0

Чим "Динамо" проходитиме далі - тим буде киянам складніше. Про це після повторного матчу 1/16 фіналу Кубка УЄФА проти іспанської "Валенсії" заявив головний тренер київської команди Юрій Сьомін.

"Ми дуже раді, що в складній грі із сильною командою, яка має в своєму розпорядженні блискучих футболістів, ми змогли здобути загальну перемогу. Причому це було зроблено, коли нам не вистачає ігрової практики і достатньо фізичних кондицій. Саме тому я вдвічі щасливий, оскільки за півтора минулих місяці мої підопічні виконали величезну роботу", - сказав тренер.

За словами наставника, поза сумнівами 26 лютого - це був найщасливіший день для нього цього року. 

"Не кожному тренеру чи гравцю вдається зіграти проти зірок світової величини. Ми з честю вийшли з цього поєдинку, і звичайно ми щасливі. Але я також хотів би пригадати наші матчі в Лізі чемпіонів... Напевно, доля віддала нам борг за ті матчі, адже ми, за великим рахунком, по грі нікому із суперників по групі не програли. А якби десь трохи пощастило, то могли б і пройти до плей-офф", - циує Сьоміна офіційний сайт клубу. 

Також російський фахівець додав, що рівень українського футболу зростає з кожним роком і віідмітив чудову гру героя матчу Артема Кравця.

"Я би сказав, що рівень української ліги зростає з кожним роком. А успіх наших трьох команд означає, що ми не маємо принижувати свій національний футбол. Футбол у нас є, достатньо високого рівня, і ми рухаємося вперед. Щодо Кравця, то це один із найталановитіших українських гравців. Шкода, що минулого року він упродовж тривалого періоду не грав на високому рівні у зв'язку з хворобою. Цього року він повністю пройшов підготовчий етап, і сьогодні зіграв блискуче. Та й команда йому допомагала - зокрема, дві блискучі гольові передачі", - підсумував тренер.

Коментарі ()