Головне

Кравець-молодець виводить "Динамо" до 1/8 фіналу Кубка УЄФА ВІДЕО

27.02.2009 00:45 1233 0
Кравець-молодець виводить "Динамо" до 1/8 фіналу Кубка УЄФА ВІДЕО

Ох! Важко зараз щось писати. Емоції зашкалюють. "Динамо" з Києва вийшло в 1/8 фіналу Кубка УЄФА, здолавши не когось там, а іспанську "Валенсію"! І нехай кияни ні в одному матчі не виграли, але два голи Артема Кравця на "Местальї" стали для "біло-синіх" переможними у двоматчевому протистоянні!

Артем Кравець - просто молодець! Загубився десь хлопчина на деякий час, а тут у найважчий і найважливіший момент взяв і вистрілив. Артем мав, по суті, дві нагоди, і обидві використав. І якщо другий гол Кравець забив з чудового пасу Корреа з глибини поля, то перший - повністю заслуга нападника киян. Не побоявся молодий форвард піти на трьох захисників іспанців і пройшов двох, а третій не зміг завадити точно пробити.

А от до кого є претензії, так це до Несмачного, Єрьоменка та Бетао. Перший "заробив" два штрафні, з яких господарі і забивали свої м'ячі. Другий - як і у першому, так і у другому голах "Валенсії" повинен був опікати Марчену та дель Орно, а ще частенько помилявся у другому таймі при передачах у центрі поля. А Бетао мав виносити м'яч у випадку, коли трапився другий гол іспанців, але не влучив... Можлива критика на адресу і героя матчу, коли "Валенсія" забивала перший гол, але Кравець опинився один біля двох суперників і нічого зробити не зміг.

Варто зазначити, що, швидше за все, травму отримав Карлос Корреа. Під кінець матчу він лежав на газоні і тримався за ногу, а дві хвилини опісля замість бразильця вийшов Гіоане.

Дивним виглядало рішення Юрія Сьоміна замінити на останніх хвилинах Черната, який і сам-то на заміну вийшов. Але, як виявилося, така стратегія себе виправдала. Горан Сабліч, який і змінив Флоріна, відіграв надані йому хвилини чудово! На другому поверсі іспанці так і не змогли виграти дуель у нашого захисника.

І тепер вперше в історії українського футболу дві вітчизняні команди зустрінуться між собою у Єврокубках. За вихід в 1/4 фіналу київському "Динамо" протистоятиме відкриття цього сезону - харківський "Металіст" на чолі з Мироном Маркевичем. Оце буде протистояння!

0:1 - Кравець (34)

2:2 - Кравець (74)

Огляд Євроспорт.ру (російською, матч "Валенсія" - "Динамо" з сьомої хвилини)

Коментарі ()