Головне

Мерсисайдці здобувають перемогу в Мадриді. ВІДЕО

25.02.2009 23:50 968 0
Мерсисайдці здобувають перемогу в Мадриді. ВІДЕО

"Ліверпуль" виконав головне завдання двохматчевого протистояння і забив на виїзді, та ще й переміг. Цього буде достатньо підопічним Бенітеса для того, щоб більш впевнено себе відчувати під час другої зустрічі.

Гра у першому таймі розпочалася з обережних наступальних дій "королівської" команди. Безумовно, іспанці на правах господарів володіли більше м'ячем. А гості намагалися за рахунок довгих передач перейти насичений центр мадридців. Незважаючи на обережні дії, у дебюті матчу зобов'язаний був забивати Рауль, але поспішив з ударом.

Даремно також не втрачав часу і єдиний форвард "Ліверпуля". Саме Торрес зрівняв рахунок за небезпечним моментами у середині тайму, скориставшись помилкою центру оборони господарів, але Касільяса йому пробити не вдалося.

Також вагомою була перевага "вершкових" і за кількістю виконаних стандартів. Один з таких стандартів реалізував Ігуаін, але зробив він це, перебуваючи в оффсайді.

У другому таймі іспанці продовжували володіти перевагою. Але, в цілому, команди більше дбали про те, щоб не пропустити, тому діяли досить обережно. Саме у другій половині більше стали помилятися при передачах господарі. Брак мадридців призводив до небезпечних котратакуючих дій англійців.

Гра не відзначалася великою кількістю гольових моментів. За весь другий тайм не було чого й згадати, крім потужного удару активного Роббена. І як завжди буває, результат матчу за такої гри вирішив один необов'язковий фол. Хайнце на 81 хвилині не за правилами поборовся "на другому поверсі", а Бенаюн забивши головою саме з цього стандарту, покарав оборону господарів за необережні дії.

Тепер підопічним Хуанде Рамоса доведеться нелегко на Британських островах з таким результатом. І не варто забувати про те, як б'ється "Лівер" в рідних стінах, тим паче, з таким гандикапом.

0:1 - Бенаюн (83)

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Перший матч.

"Реал" (Іспанія) - "Ліверпуль" (Англія) - 0:1 (0:0)

Голи: Бенаюн (82)

Реал: Касільяс, Пепе, Серхіо Рамос, Каннаваро, Хайнце, Діарра, Роббен, Гаго, Марсело (Гуті, 46), Рауль, Ігуаін

Ліверпуль: Рейна, Каррагер, Шкртел, Рієра (Джерард, 88), Ауреліо, Арбелоа, Маскерано, Алонсо, Бенаюн, Куйт (Лукас, 90+2), Торрес (Бабель, 62)

Попередження: Каннаваро (47), Торрес (56), Маскерано (67), Рієра (84), Гаго (87)

Коментарі ()