Головне

Маркевич: "Сампдорія" - не та команда, яка так просто здається"

25.02.2009 17:57 310 0

Італійська "Сампдорія" - не та команда, яка так просто здається, тому "Металіст" намагатиметься зіграти не гірше, ніж в Італії. Про це на передматчевій прес-конференції заявив головний тренер харків'ян Мирон Маркевич.

"Ми повністю налаштовані на матч з італійським клубом. Він закінчиться, і тоді думатимемо про ігри в Прем'єр-лізі. Я завжди говорив, що матчі в чемпіонаті України є пріоритетними, але поки у нас є суперник, і він - складний. Потрібно думати про завтрашній матч", - сказав наставник.

За словами Маркевича, головне у матчі із "Сампдорією" - не панікувати.

"Якщо тренер починає панікувати - це найгірше. Футболісти самі розберуться, якщо є якісь проблеми. Вони - професіонали і вміють себе готувати до матчів. Гравці основної команди, я думаю, готові до гри, і я сподіваюся, що вони завтра покажуть хороший футбол", - цитує фахівця офіційний сайт клубу.

Також український тренер додав, що основне завдання "Металіста" - грати у хороший футбол, і це є командна стратегія.

"Ви знаєте, я ніколи не ставлю таких завдань, що команда повинна бути на такому-то місці. Виходять футболісти, грають у свій футбол - означає все нормально, грають погано - немає нічого: ні очок, ні перемоги. Ось це і є наша стратегія, - підсумував Маркевич.

Коментарі ()