Головне

"Інтер" - "МЮ": нулі на "Сан-Сіро"

24.02.2009 23:38 458 0
"Інтер" - "МЮ": нулі на "Сан-Сіро"
Італійський "Інтер" не зумів забезпечити позитивний баланс спокою після першого матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів із "Манчестер Юнайтед". На "Сан-Сіро" все завершилося нульовою нічиєю, якою по грі має бути більш задоволена команда Жозе Моурінью, хоча радості від цього замало.

У першому таймі "МЮ" повністю переграв господарів і мав принаймні тричі вражати ворота Жуліо Сезара. На початку гри лише реакція Сезара врятувала "Інтер" від голу, після удару головою "золотого" Роналду.

На 16 хвилині удар Роналду зі штрафного  і м`яч пролітає поруч зі стійкою воріт. "Інтернаціонале" не зміг нічого протиставити швидким діям гостей в нападі та надійності в захисті, але фортуна цього вечора була на їх стороні й італійці не пропустили. У другій половині першого тайму Гіггз не використав вихід сам на сам з Сезаром, пробивши тому в ноги, а удар Роналду головою був трохи неточним.

Другий тайм можна вважати цілком рівним як за грою так і за моментами. На 48 хвилині Адріано з 13 метрів примудрився пробити вище воріт Ван дер Сара. 54 хвилина запам`яталася ударом повз ворота Ібрагімовича, який в цій зустрічі на фоні того ж ветерана Гіггза, був просто блідою тінню.

В останні 5 хвилин гри Сезар ще раз врятував "Інтер" від голу, видряпавши м`яч в ногах Бербатова, котрий вибігав сам на сам з воротарем. На останніх секундах поєдинку "манкуніанці" отримали нагоду вирвати перемогу, але удар зі штрафного Роналду нейтралізував неперевершений цього вечора Сезар.

Отже, у матчі-відповідь у Манчестері "Інтеру" доведеться відстоювати свій нічийний рахунок, але зробити це буде надто тяжко.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Перший матч.

"Інтер" (Італія) - "Манчестер Юнайтед" (Англія) - 0:0 (0:0)

Інтер: Жуліо Сезар, Майкон, Ківу, Рівас (Кордоба, 46), Сантон, Камбьяссо, Мунтарі (Крус, 76), Дзанетті, Станкович, Ібрагімович, Адріано (Балотеллі, 76).

МЮ: ван дер Сар, О`Ши, Р.Фердінанд, Еванс, Евра, Керрік, Гіггз, Д.Флетчер, Пак Чжи Сун (Руні, 83), К.Роналду, Бербатов.

Попередження: Тольдо (44), Ківу (57), Майкон (59), Д.Флетчер (71), Руні (89), Кордоба (90).

Коментарі ()