Головне

Богуш: "У матчі з "Валенсією" від нас відвернулася фортуна"

19.02.2009 13:42 356 0

У київського "Динамо" у матчі з "Валенсією" було вдосталь моментів, щоб перемогти. Про це після матчу цих двох команд заявив голкіпер "динамівців" Станіслав Богуш.

"Всі бачили, що моменти в нас були і достатньо багато. Мені здається, сьогодні від нас ще й фортуна відвернулася. Ця гра була не найлегшою, у тому плані, що вона перша після зимової перерви. Поєдинок залишив неабиякі враження. З одного боку, ми 20 хвилин грали у меншості проти такого сильного суперника, що начебто залишає позитивне враження. Але у той же час, нічия на нашому полі - рахунок на користь "Валенсії". В Іспанії буде складно, але ми будемо намагатися зробити все можливе і неможливе", - сказав воротар.

За словами Богуша, важко щось говрити після матчу, адже потрібно дивитися повтор гри.

"Коли пропускали гол, недогледіли за суперником. Гравець "Валенсії" зробив хороший пас урозріз на партнера, той прострілив. Від себе можу додати, що м'яч пройшов під рукою, якби трохи лівіше - я б його забрав. А йти на перехоплення я не встигав. Але знову ж таки, потрібно подивитися повтор епізоду", - цитує "динамівця" офіційний сайт киян.

Також Богуш додав, що суддівство коментувати не хоче - всі і так усе бачили.

Коментарі ()