Головне

Тренер "Сампдорії": Відігратися у Харкові буде дуже складно

19.02.2009 10:35 292 0
Головний тренер "Сампдорії" Вальєр Маццаррі списав домашню поразку в матчі з харківським "Металістом" (0:1) на втому футболістів своєї команди і на... дивні рішення арбітра. На думку італійського тренера, відігратися в Харкові буде дуже важко.

"Ми спробували все, щоб зрівняти рахунок - у заключні хвилини матчу навіть Станкявічюса на позиції центрфорварда. Але команді не вистачало свіжості для завершального точного удару і потужності в єдиноборствах, - констатував причини поразки наставник "Сампдорії".

"Ми вже в першому таймі зрозуміли наскільки сильні українська команда і перед самою перервою вони забили дуже важливий м'яч. Це був складний матч, але в деяких епізодах арбітр приймав не зовсім однозначні рішення".

Виправданням негативного результату з харків'янами Маццарі находить в утомі футболістів, після важкого недільного двобою з "Ювентусом", що закінчився внічию - 1:1.

"У неділю був великий матч, як і всі попередні, але сьогодні ми були не настільки чудові. Грати тими ж футболістами через два дні на третій дуже складно. Ми не показали навіть 60-70 відсотків своїх можливостей. Це очевидно, ми сьогодні були утомленими", - вважає екс-тренер "Реджини".

Що стосується матчу через тиждень у Харкові, то Маццаррі думає, що буде дуже складно відігратися після поразки.

"Незважаючи на поразку, у нас була правильна тактика проти команди високого рівня. Чи пройдемо ми далі? Спробуємо, але ми повинні бути реалістами, що це буде дуже важкою задачею. Хлопці зроблять усе, щоб у матчі-відповідь досягти необхідного результату", - пообіцяв тренер уболівальникам "Сампдорії".

terrikon.dn.ua

Коментарі ()