Головне

Яковенко: Кістяк молодіжної збірної сформований

13.02.2009 14:55 345 0

Головний тренер молодіжної збірної України Павло Яковенко сформував кістяк своєї команди та лишився задоволений збором й матчами проти турецьких однолітків.

"Можу сказати, що кістяк команди вже майже сформований. Хоча ми не збираємось припиняти перегляд нових кандидатів. Окрім цього, не можна забувати, що кілька ключових футболістів команди не змогли взяти участь у звітних матчах", - наводить слова тренера ФФУ.

За словами наставника, це травмовані Володимир Лисенко, Артем Кравець, Єгор Лугачов, Олексій Курилов та Дмитро Льопа, котрому нещодавно зробили дуже складну операцію на коліні.

"Також ми тримаємо в пам'яті Павла Пашаєва, який вже залучається до національної збірної, але має право виступати й за "молодіжку", - запевнив Яковенко.

На думку тренера, дуже добре, що "провели одразу два матчі: це дало можливість отримати більше інформації як про гравців, котрі вже неодноразово виступали у молодіжній збірній, так і про новачків".

Нагадаємо, у збірній дебютували сім гравців - Андрій Сахневич, Вадим Родина, Денис Шеліхов, Юрія Фурта, Олександр Матвєєв, Олександр Касьян та Сергій Яворський.

"Крім того на збір приїхали ще кілька хлопців, котрі до "молодіжки" викликались моїми попередниками, проте особисто я з ними не працював. Усіх ми переглянули в дії, і загалом залишились задоволені їх виступом", - додав Яковенко.

Коуч збірної залишився задоволений і організацією навчально-тренувального збору, і результатом матчів проти турків, і якістю гри у виконанні команди.

Коментарі ()