Головне

Ужгородська влада відібрала у ФК "Закарпаття" стадіон

11.02.2009 14:40 383 0
Ужгородська влада відібрала у ФК "Закарпаття" стадіон

Ужгородські депутати заборонили ФК "Закарпаття" тренуватися та грати на ужгородському стадіоні "Авангард".

Така інформація з'явилася на офіційному сайті ужгородського клубу.

Пояснюється таке рішення тим, що "на підставі даних, у більшій чистині "липових", по заборгованості ФК перед стадіоном, 23 січня 2009 р. ті ж депутати, які ратували за підтримку спорту у нашому місті ще зовсім недавно, прийняли доленосне рішення № 975, яким заборонили ФК тренуватися і проводити домашні ігри на стадіоні, мотивуючи "з метою ефективного використання бюджетних коштів". Коштів, котрі ніколи не вкладались в ФК".

Також в публікації згадується, що "27 вересня 2007 року рішенням № 465 депутати ужгородської міської ради проголосували за звільнення ФК "Закарпаття" від орендної плати центрального та запасного полів стадіону "Авангард" на 2007-2008 р.р. Відразу після цього, керівництво стадіону виставляє рахунки за послуги, включаючи в їх перелік використання футбольних полів. Рішення сесії до уваги не береться, точка зору депутатів не враховуються".

Пояснюється, що "ФК фінансується за рахунок залучених коштів без жодної участі місцевих бюджетів, рішення депутатів було логічним і напряму сприяло розвитку та підтримці єдиного професійного ФК у регіоні. Але, для керівництва стадіону та його наглядачів по лінії міськвиконкому дане рішення сесії було як кістка у горлі на шляху до бюджетної кормушки".

Сам клуб заявляє, що "незважаючи на фінансову кризу, постійно брав участь в утриманні футбольних полів, придбанні інвентарю, що вилилось до кінця року у виконання робіт у сумі 89538,00 грн. профінансованих ФК і підтверджених актами, підписаними представниками стадіону".

zakarpattja.uz.ua

Коментарі ()