Головне

Михайличенко: У команди були грамотні дії з тактичної точки зору

11.02.2009 08:27 277 0

Олексію Михайличенку сподобалася гра його команди у товариському матчі з командою Словаччини (3:2), незважаючи на жахливі помилки в захисті.

"Гра, на мій погляд, з нашого боку була досить непоганою. Спостерігалося непогане взаєморозуміння, були показані пристойні швидкості, грамотні дії з тактичної точки зору. Звичайно, з огляду на те, що ми пропустили два м'ячі, можна констатувати, що без помилок не обійшлося. Проте якщо проаналізувати хід самої гри, то в нас було достатньо можливостей, аби задовго до фінального свистка забезпечити переможний рахунок", - Михайличенко.

Гру Ротаня в цій грі Михайличенко оцінив так: "Я знаю Ротаня як універсального футболіста, який може зіграти в півзахисті і на краю, і опорним, і "під нападниками". Коли Руслан в оптимальній формі, він може продуктивно діяти на будь-якій позиції. Щодо сьогоднішнього матчу, то, дійсно, він повинен був активно допомагати Сергію Валяєву в руйнуванні, створювати насиченість в центрі поля, не допускати там свого роду розрідженості, адже Кравченко і Алієв схильні більше працювати на атаку.

Хоча повинен зауважити, що динамівці, у свою чергу, теж достатньо попрацювали на оборону. Вони чудово розуміють, що в сучасному футболі на "чистих м'ячах" грати не можна, і потрібно бути однаково корисним як в атаці, так і в захисті".

ffu.org.ua

Коментарі ()