Головне

Купівля "Арсеналу" - чергова афера Черновецького?

10.02.2009 12:13 682 0
Купівля "Арсеналу" - чергова афера Черновецького?
Близькі родичі мера Києва Леоніда Черновецького спростовують факт купівлі їх родиною футбольного клубу "Арсенал". В середині січня 2009 року Леонід Черновецький на всю країну заявив, що він придбав футбольний клуб "Арсенал" за 1 гривню в колишнього власника Вадима Рабіновича. За неофіційною інформацією, у Черновецького залишився 51% акцій клубу, а інша частина відійшла до мільярдера Ігоря Коломойського.

Після цього мер Києва навіть заявив, що президентом клубу стане його син - Степан, і в команді вони будуть виховувати нових Пеле. Втім далі цих розмов справа не дійшла.

Футболісти "Арсеналу" до цих пір не знають, хто ж новий власник клубу, і хто їм буде платити зарплатню...

Поки мер Києва займався купівлею гелікоптерів та літаків, а також переймався долею рідних для нього бабусь, заговорили його син та дружина.

Майже два тижні тому, Степан Черновецький в одній з приватних розмов у своєму оточенні, заявив, що його сім`я не має жодного відношення до купівлі "Арсеналу" і він не збирається обіймати посаду президента команди.

У вівторок ця інформація отримала офіційне підтвердження, але вже з вуст дружини Черновецького - Аліни Айвазової, яка в інтерв`ю "Комсомольській правді в Україні" розповіла: "Я відповідаю за свої слова. Я вам кажу, що ми нічого не купували і не збираємося купувати".

Поки думку самого мера не вдалося почути, оскільки, в його прес-службі заявили, що він в ці дні зайнятий більш нагальними проблемами. 

Можливу зміну власників київського "Арсеналу" "Чемпіон" прокоментував генеральний директор української Прем'єр-ліги Максим Бондарев.

"ФК "Арсенал" не повідомляв Прем'єр-лігу про зміну власника чи організаційно-правової форми. Продаж клубу іншій стороні вже тривалий час обговорюється у пресі і викликає жвавий інтерес у вболівальників. Прем'єр-лігу також не може не цікавити стан справ одного з наших Учасників.

Відтак, на адресу клубу було надіслано офіційний запит з проханням роз'яснити нинішню ситуацію, підтвердити чи спростувати інформацію про зміну власника, отримати імена уповноважених посадових осіб. Відповідь очікуємо до 18 лютого 2009 р."

Коментарі ()