Головне

Десять футболістів "Динамо" виїхали у збірні

08.02.2009 13:29 349 0

З іспанської Марбельї, де "Динамо" проводить навчально-тренувальний збір, вирушили до розташування своїх команд Огнєн Вукоєвіч і Бадр Ель Каддурі. Нагадаємо, що в середу збірній Хорватії доведеться зіграти в Бухаресті проти румун, а марокканці в себе вдома, в Касабланці, будуть приймати збірну Чехії.

Також відзначимо, що 11 лютого збірна Узбекистану проведе відбірковий матч до чемпіонату світу 2010 року, в якому битиметься з Бахрейном. Нападник Максим Шацьких, який не поїхав із "Динамо" до Іспанії, прибуде до розташування збірної за кілька днів до поєдинку.

З Марбельї поїхали ще троє футболістів - півзахисники Микола Морозюк, Роман Зозуля і нападник Андрій Ярмоленко. 10-го лютого у складі молодіжної збірної України хлопці зіграють в Ізмірі товариський матч зі своїми турецькими однолітками, після чого наступного дня повернуться до Іспанії для проходження завершальної стадії зборів з "Динамо".

Також старший тренер "молодіжки" Павло Яковенко розраховує ще на чотирьох динамівців - воротаря Романа Загладька, захисників Андрія Фартушняка, Вадима Родіну та Андрія Сахневича. Для останніх двох це перший виклик до розташування молодіжної збірної країни.

fcdynamo.kiev.ua

Коментарі ()