Головне

Євро-2012. У Львіській міськраді вирішили, що проти міста іде інформаційна війна

29.01.2009 18:09 153 0

"Опитування, яке нібито показує, що львів'яни проти будівництва стадіону до Євро-2012 - це чергова спроба викиду негативної інформації про Львів в контексті підготовки до ЄВРО-2012. Це не опитування, а звичайна профанація, і це вам підтвердить будь-який соціолог", - так прокоментував начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин Остап Процик інформацію, яку сьогодні було оприлюднено під час засідання прес-клубу на тему: "Чи загрожує економічна криза проведенню "ЄВРО-2012" у Львові?".

"Робляться спроби системно створювати такі інформприводи, які згодом лягають на стіл тих, хто моніторить інформацію по містах. Я передбачаю, що протягом найближчих 2-3 місяців, до моменту затвердження остаточного списку основних міст, що прийматимуть Чемпіонат, таких речей ставатиме все більше", - наголосив О.Процик.

За його словами, проти Львова ведеться інформаційна війна і це вже давно очевидно. "Ми не маємо наміру вступати у цю війну. Нашою відповіддю буде будівництво стадіону, доріг та інших об'єктів", - заявив начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин Остап Процик.

zaxid.net

Коментарі ()