Головне

"Динамо" віддало Бельгазуані в оренду "Сошо"

26.01.2009 11:12 500 0

Тренерський штаб київського "Динамо" в черговий раз віддав в оренду молодого французького півзахисника марокканського походження Шахіра Бельгазуані. Цього разу 22-річний Шахір відправився в команду французької Ліги-1 "Сошо".

Нагадаємо, Бельгазуані перейшов в "Динамо" влітку 2006 року. Він рік знаходився між лавкою запасних основного складу київського клубу і його резервом, після чого його відправили до оренди в команду другого французького дивізіону "Страсбур". Але і в ньому Шахір не став основним - 10 матчів і 1 гол.

Тепер же молодого півзахисника орендував "Сошо". Після закінчення терміну оренди французький клуб матиме першочергове право викупу футболіста.

Цікаво те, що київський клуб виграв боротьбу у провідних клубів Англії і Франції за Шахіра (так повідомляла прес-служба "Динамо") і зумів оформити трансфер буквально за декілька хвилин до закриття трансферного вікна.

При цьому з 2006 року Шахір провів декілька матчів за дубль київського клубу. За основний склад "Динамо" в офіційних матчах не грав.

newsru.ua

Коментарі ()