Головне

Алсідес помітив, що "Дніпро" бореться за чемпіонство

24.01.2009 13:15 460 0

Бразильський півзахисник дніпропетровського "Дніпра" Едуардо Алсідес 24 січня приєднається до команди в Ізраїлі і допоможе "боротися за чемпіонство".

Про це примхливий футболіст заявив в інтерв'ю офіційному сайту команди.

"На жаль, виникли деякі труднощі. Але зараз вже все гаразд, і я вдячний керівництву клубу, яке увійшло у моє положення. Я вирушаю до Ізраїлю, де приєднаюся до команди. Якщо хтось думає, що у мене проблеми в команді, то завіряю, що це не так. Так було невелике непорозуміння з тренером, але зараз вже все гаразд", - сказав легіонер.  

Алсідес хоче допомогти команді в боротьбі за чемпіонство. "Хочу вигравати кожну гру, ми боротимемося за найвищі місця і прагнутимемо перемагати всіх, зокрема "Динамо" і "Шахтар".

"Я як і раніше в клубі, виконую свою роботу і їду до Ізраїлю", - додав бразилець, якого гендиректор "Дніпра" Андрій Стеценко шукав по всьому місту.

"Були невеликі проблеми, але я поговорив з генеральним директором, з тренером, і ми все з'ясували. Зараз все починається з нуля. У Ізраїлі все буде по-іншому, все буде добре", - переконаний захисник.

"Я докладатиму усіх зусиль - так як це робив в "Шальке", "Челсі", "Бенфіці", "Сантосі", ПСВ", - додав порцію самореклами недисциплінований футболіст.

Нагадаємо, після першої частини чемпіонату "Дніпро" перебуває на сьомому місці, відстаючи від лідера "Динамо" на 19 очок за тринадцять матчів до кінця сезону.

Коментарі ()